Velkommen til Fitnessmama!

Hej, jeg hedder Michelle Van den bergh, og det er mig, der står bag Fitnessmama. Jeg er rigtig glad og stolt over at kunne byde dig velkommen i min web butik, og jeg håber du finder graviditets træningstøjet lige så skønt som jeg selv.

Ideen til at sælge træningstøj til gravide kom, da jeg selv blev gravid. Jeg har i mange år trænet regelmæssigt i fitnesscenter, og jeg ønskede at fortsætte i min graviditet, så længe det var muligt. Jeg mødte dog hurtigt en tøj udfordring - min mave voksede og mit sædvanlige træningstøj begyndte at stramme om mine nye former. Jeg fandt hurtigt ud af, at graviditets træningstøj ikke var til at købe i Danmark, og her startede forberedelserne så til det, der er blevet Fitnessmama i dag.

Der er så meget ny viden om vigtigheden i at holde sig i form under graviditeten. Der er mange fordele i at motionere regelmæssigt og holde kroppen i gang i de 9 måneder, hvor vi bærer rundt på en lille ny. Vi giver både babyen nogle bedre forudsætninger og ikke mindst os selv. Når de 9 måneder er gået og vi skal igennem en fødselsmaraton, hjælper det at have en stærk krop.

Der er mange grunde til at holde sig i gang, men man møder nogle nye udfordringer i sin træning når man pludselig har en struttende mave - bukserne ruller ned og toppene glider op! Fitnessmamas graviditetstræningstøj er lavet af materialer som kan tilpasse sig din krop og strække sig med udviklingen – specielt til den gravide mave.

God gravidtræning

De bedste hilsner

Michelle Van den Bergh

Indehaver af Fitnessmama, sygeplejerske og mor til Bastian

 

CVR: 39 00 55 65

Fitnessmama ApS
Marianne Thomsens Gade 58, 1.

8000 Aarhus C